Samen staan we sterk! 

Samengestelde gezinnen komen met verschillende uitdagingen in aanraking. Tijdens het begeleidingstraject passeert alles de revue. Als coach van samengestelde gezinnen ben ik gespecialiseerd in de dynamiek tussen de mensen in het samengestelde systeem. Bij een persoonlijke blokkade of een juridische vraag verwijs ik binnen mijn netwerk door naar een specialist in die kwestie. 


Sommige thema's komen standaard veel voor. Ik ging op zoek naar een samenwerkingsverband, zodat ik jullie een nog groter begeleidingsaanbod kan aanbieden. 

Communication is key

Communicatie is niet alleen een vak apart maar ook een grote uitdaging voor velen merk ik. De organisatie Serieuzeneuzen heeft zich hierin gespecialiseerd. Oprichters Merel en Davina hebben zelf een samengesteld gezin en die ervaring zetten ze in. Tijdens een online coachingstraject leer je op drie maanden goed communiceren toegepast op de gezinsdynamiek. Ze ontwikkelden ook een communicatiespel dat een veilig kader creëert om met je samengesteld gezin in gesprek te gaan. 

Lees er meer over op hun website: https://www.serieuzeneuzen.be/ 

Sterke ouders na scheiding

Je kan maar tot 80% gelukkig zijn in je samengesteld gezin zolang er spanning of strijd is met de andere ouder. Bij Glinster weten ze dat als geen ander. An Brems is oprichtster van Glinster en  helpt ouders om rustig en standvastig te handelen in ongewone complexe situaties, met focus op het belang van de kinderen. Laat je inspireren door hun gratis gids of de podcastreeks 'Straffe ouders na de scheiding'. 

Lees er meer over op haar website: https://www.glinster.co/ 

Wil jij als organisatie met mij de handen in elkaar slaan, contacteer me voor een fijne babbel!